Tips en Ideeën

De favoriete restaurants op Lanzarote van Esmeralda

De favoriete restaurants op Lanzarote van Esmeralda 1.95/5 (39.05%) 21 votes

Een van mijn favoriete vakantiebestemmingen in Spanje is het Canarische Eiland Lanzarote. In alle jaren dat ik daar kom, heb ik talloze restaurants uitgeprobeerd. Ik deel mijn ervaringen graag met jullie en daarom heb ik in dit artikel mijn favoriete restaurants op Lanzarote verzameld. De vier restaurants die ik heb uitgekozen hebben alle een andere cuisine zodat er altijd wat bijzit van je gading.

Antica Trattoria di Verona

In Puerto del Carmen ligt het Italiaanse restaurant Antica Trattoria di Verona. Als je dus trek hebt in een echte lekkere pizza of pasta dan moet je hier zijn. Ook biedt Antica Trattoria di Verona een uitgebreid aanbod van Italiaanse en Spaanse wijnen. Het zit vaak vol, dus reserveer op tijd.

Mumbai Masala Jameos

Als je meer trek hebt in Aziatisch eten dan moet je bij Mumbai Masala Jameos, ook in Puerto del Carmen, zijn. De Indiërs vertonen hier hun kookkunsten, dus als je trek hebt in een heerlijke curry of een tikka massala moet je zeker Mumbai Masala Jameos eens bezoeken. Wees niet bang dat je mond zal verbranden van de pepers. Je kan namelijk zelf aangeven hoe pittig je je gerecht wil hebben. Ook voor vegetariërs is hier genoeg keuze.

Casa Rafa Restaurante de Mar

Voor de lekkerste echte Spaanse paella raad ik aan om Casa Rafa Restaurante de Mar te bezoeken in het minder toeristische El Golfo. Hier worden nog echte traditioneel Spaanse gerechten geserveerd en het aanbod aan vis en zeevruchten is overweldigend. De vis wordt hier aan tafel gefileerd om maar eens aan te tonen hoe vers het is.

Restaurante Camel

In Playa Blanca vind je mijn favoriete steakhouse van Lanzarote: Restaurante Camel. De vleesgerechten zijn hier van een uitzonderlijk hoog niveau. Het personeel doet altijd een stap extra om het je naar je plezier te maken. Ook de tapas zijn hier om te smullen. Bijkomend voordeel is dat de menukaart ook in het Nederlands is.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title