Beleef Spanje

Eiland hoppen Balearen

Eiland hoppen Balearen 1.00/5 (20.00%) 6 votes

de-Balearen

Er zijn veel verschillende manieren om Spanje te ontdekken, zo zijn er tal van badplaatsen die bezocht kunnen worden. Ook zijn de grote steden van Spanje zeer aantrekkelijk om te bezoeken, vaak blijven mensen op 1 plek als zij op vakantie gaan, dit is voor sommigen de manier om de vakantie te vieren. Zij blijven dan 1 tot 2 weken lekker bakken in de zon. In de grote steden van Spanje is er ook veel te doen. Het is daarom des te leuker om meerdere steden of plaatsen te bezoeken tijdens 1 vakantie.

Een ander leuk idee om Spanje te ontdekken is door eiland te hoppen. Zo is het mogelijk om alle eilanden op de Balearen te bezoeken. U kunt bijvoorbeeld uw reis beginnen op Ibiza. Deze bestemming is makkelijk met het vliegtuig te bereiken, in de zomer vliegen er meerdere vluchten per dag van verschillende Nederlandse vliegvelden naar dit eiland. Eenmaal aangekomen op Ibiza, kunt u genieten van Ibiza stad of een van de andere steden. Overdag is het op het strand heerlijk te vertoeven, vervolgens kan er gekozen worden om in de avond te stappen of om een lekkere cocktail te pakken op een terrasje.

Het is dan ook mogelijk om het nabij gelegen eiland Formentera te bezoeken, dit eilandje staat bekend om haar mooie natuur. Als u na aantal dagen genoeg heeft gezien op Ibiza kunt u met de boot naar Mallorca. Dit eiland is het grootste eiland van de 3 eilanden, waardoor hier veel te doen is. Zo heeft dit eiland een grote stad waar er geshopt kan worden en kan men door de oude straatjes lopen in Palma de Mallorca. Als u een aantal dagen op het eiland Mallorca heeft gespendeerd is het leuk om uw reis te vervolgen naar het eiland Menorca, deze is tevens te bereiken met een boot. Dit eiland is minder groot en minder bewoond, maar is net als de andere eilanden zeer aan te raden als vakantiebestemming.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title