Tips en Ideeën

Onmisbare apps tijdens een vakantie in Spanje

Beoordeel deze inhoud

Viva España moet je gedacht hebben toen je een vakantie ging boeken. Het is dit jaar weer Spanje geworden. Het land waar je lang geleden verliefd op bent geworden. Het land van paella, zon, fiësta en siësta. Het is een groot land met veel keuzemogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Hoewel het binnenland ook schitterend is, zijn vooral de Spaanse Costa’s populair. Jaarlijks spreiden vele toeristen hun handdoek op een van de stranden om aan hun kleurtje te werken en te genieten in de zee.

Vorig jaar heb je het binnenland bekeken en heb je Madrid bezocht. Een schitterende stad waar je vooral onder de indruk was van het Koninklijk Paleis en het Museo del Prado. Dit jaar heb je gekozen voor de Costa del Sol. Lekker zonnen aan het strand bij Malaga. Hoogtepunten zijn hier het fort Alcazaba, het Picasso Museum, de Kathedraal, de winkelstraat Calle Marqués de Larios en het Plaza del Obispo. Vergeet vooral ook niet Sea Life in Benalmadena te bezoeken en het Museo de Málaga en Museo de Arte Flamenco.

Tripadvisor app

Waar je ook verzot op bent, is de Spaanse keuken. Je kunt geen genoeg krijgen van tapas, paella, de spaanse tortila en crema catalana. Omdat je nog nooit in Malaga geweest bent maar wel graag wil genieten van een heerlijke lunch en diner, heb je de app Tripadvisor gedownload. Deze ideale app geeft je op basis van miljoenen beoordelingen van reizigers advies over restaurants, accommodaties en bezienswaardigheden. Het enige dat je hoeft te doen is ‘Malaga’ intypen in de zoekbalk en vervolgens ‘restaurants’ te selecteren. Waarschijnlijk ga je voor Meson Iberico of wordt het toch La Tranca vanavond? De keuze is in ieder geval reuze, er zit altijd wel iets voor je tussen!

Vakantie apps van UnitedConsumers

UnitedConsumers heeft een top 10 samengesteld van handige en gratis apps die onmisbaar zijn tijdens jouw vakantie in Malaga. Denk hierbij aan een app om het weer voor komende week te bekijken, een app om te navigeren, een app om een Wi-Fi verbinding te vinden. En wat dacht je van de app van Skype? Met deze handige app kun jij via een internetverbinding het thuisfront laten weten hoe geweldig het is in Malaga. Je kunt elkaar zelfs zien met videobellen. Ga snel naar de website om de vakantie apps te downloaden!

Tags: , , ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title