Beleef Spanje

Spanje, het land waar een vakantie voor iedereen leuk is

Beoordeel deze inhoud

Spanje is een prachtig land waar niemand zich hoeft te vervelen. Heb je kinderen of juist niet? Wil je een feest vakantie met je vrienden? Of juist een rustige vakantie? In Spanje is dit allemaal geen probleem, Spanje is een divers land met uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten.

Op vakantie met het gezin

Siam park

Siam Park

Wil je op vakantie met het gezin? Maar krijg je vaak het gezeur van je kinderen dat ze alle bezienswaardigheden zat zijn? In Spanje zijn er genoeg bezienswaardigheden die jouw kinderen ook leuk zullen vinden en in de zomer kan je natuurlijk altijd genieten op het strand in Spanje. In meeste musea in Spanje zijn er genoeg activiteiten speciaal gericht op de kinderen, zij zullen hier plezier hebben en tegelijkertijd kennis opdoen. Op Tenerife en op Fuerteventura kan je zelfs hele mooie parken bezoeken met allerlei dieren, hier zullen kinderen zich dan ook niet zomaar vervelen. Op Tenerife bevindt zich ook nog eens een groot waterpak, genaamd “Siam Park”. In de hoofdstad Madrid bevindt zich  het Warner Bros Park, waar magie tot leven komt voor de kinderen. Spanje heeft nog veel meer te bieden voor kinderen en op verschillende plekken in Spanje.

Een vakantie voor jongeren

nachtleven madrid

Nachtleven in Madrid

Wil jij van de zomer met je vrienden op vakantie? Of na de examens om even heerlijk bij te komen? Dan is dit erg goed mogelijk in Spanje. Veel jongeren besluiten om dan heerlijk los te gaan in Spanje. Overdag kan je iets gaan bezichtigen of je gaat heerlijk genieten op het strand, want de zomers van Spanje bieden vaak heerlijke warme temperaturen. ’s Avonds gaat het er in Spanje wel iets anders aan toe dan in Nederland, vaak wordt er tussen 20:00 en 23:00 heerlijk iets gegeten en daarna begin je de nacht met je vrienden. Tussen 0:00 en 4:00 is het nachtleven op volle gang en zelfs na 4:00 is het nog erg gezellig, want ook na dit tijdstip wordt er vaak nog door gefeest. Naast de clubs zijn er ook genoeg bars waar je kunt genieten van live muziek, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. In Madrid, Barcelona, Valencia en op nog veel meer plekken is er in ieder geval genoeg te doen voor jongeren en ’s avonds kun je daar dan erg goed uitgaan.

Kom tot rust in Spanje

Heb je geen kinderen, ben je iets ouder  of wil je juist op vakantie helemaal tot rust komen dan is er natuurlijk ook genoeg te doen. Je kunt er dan ook voor kiezen om de mooie parken met dieren te bezoeken in Tenerife en in Fuertaventura, je kan natuurlijk ook heerlijk naar het strand gaan of ook een avond genieten van live muziek. Spanje is bekend om de heerlijke tapas en nog veel meer lekker eten. Ook bezienswaardigheden zijn er genoeg, zoals musea, kerken, parken en nog veel meer. Bezoek bijvoorbeeld de mooie werken van Gaudi in Barcelona, zoals de beroemde Sagrada Familia. Waar je voorkeur ook naar uit gaat qua soort vakantie, in Spanje is het allemaal mogelijk van vakanties voor jongeren tot vakanties voor ouderen.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title