Typisch Spaans

Uitgaan in Spanje

Uitgaan in Spanje 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Veel mensen gaan naar Spanje voor hun welverdiende zonvakantie en hier hoort ook een spannend nachtleven bij. Spanje is een van de beste feestbestemmingen voor jong en oud. Spanje heeft veel verschillende bestemmingen waar jij als feestganger naar toe kunt. Houd je meer van kroegjes of van grote clubs? Spanje heeft alles in de aanbieding. De grootste Dj’s in de wereld komen naar Spanje om hun plaatjes te draaien en jouw te vermaken. In deze blog worden de leukste en spannendste feestbestemmingen beschreven.

 

Bron: http://ibizamagazine.nl/ushuaia/

Bron: http://ibizamagazine.nl/ushuaia/

Ibiza

Ibiza wereldwijd een van de bekendste plekken om feest te vieren tijdens de zomermaanden. Het nachtleven van Ibiza heeft alles te bieden. Noem een bekende Dj op en hij of zij heeft een vaste avond in een club waar ze draaien. Op Ibiza kan je non-stop feesten. In de middag en vooravond worden bij bekende beachclubs zoals Ushaia de beste en meest trending muziek gedraaid. Na je bezoek bij een beachclub is het aan te raden verder te gaan feesten bij een van de vele clubs in Ibiza. Bij clubs zoals Amnesia, Pacha en Space komt elke avond een top Dj om jou te vermaken met zijn of haar platen. Ook voor gezinnen is er een leuk avond/nachtleven, want er zijn veel leuke barretjes langs de boulevard waar veel  plezier te beleven is voor jong en oud.

 

Bron: http://lloret.nl/category/nieuws/

Bron: http://lloret.nl/category/nieuws/

Lloret de Mar

Duizenden jongens en meisjes tussen de 16-21 jaar komen elk jaar naar Lloret de Mar met 1 gedachte in hun achterhoofd: feesten. Er zit geen rem op de feesten in Lloret en het nachtleven gaat door tot zonsopgang. Het is niet alleen een bekende feestbestemming voor Nederlanders, maar ook voor Duitse, Engelse, Italiaanse en Spaanse jongeren. De grootste groep jongeren komen toch wel degelijk uit Nederland. In Lloret zijn veel verschillende discotheken met verschillende smaken muziek. Tevens komen er ook veel bekende Dj’s om de jongeren die avond te vermaken. Voor tieners is dit de place to be om hun dansjes te laten zien en een onvergetelijke vakantie te hebben.

 

Mallorca

In Mallorca zal je een nieuwe dimensie van uitgaan beleven, want het is totaal niet te vergelijken met andere feestbestemmingen of het uitgaan in Nederland. Mallorca is verdeeld in gebieden. In Mallorca komen vooral Nederlanders, Engelsen en Duitsers en ze hebben allemaal een eigen gedeelte om uit te gaan. El Arenal is het gedeelte waar over het algemeen Nederlanders komen, Playa de Palme het Duitse gedeelte en Magaluf het Engelse gedeelte. Elk gedeelte heeft andere barretjes, kroegen en discotheken. Het betekent natuurlijk niet dat je niet in de andere gedeeltes mag komen. Playa de Palma is het Duitse gedeelte, maar Nederlandse reisorganisaties organiseren vaak in clubs in dit gedeelte feesten. Engelsen staan bekend om het wilde uitgaan en dat ze zonder rem drinken. Is het Nederlands en Duitse gedeelte niet wild genoeg voor je? Ga dan een avond naar het wilde Engels gedeelte

 

Salou

Salou is wellicht een minder bekende feestbestemming dan bijvoorbeeld Ibiza, Lloret de Mar of Mallorca, maar minder spannend en leuk is het echter niet. Elk jaar boeken duizenden Nederlanders een feestvakantie naar Salou met maar 1 doel: de beste feestvakantie ooit hebben. Op Salou kan je non-stop feesten vanwege de strandfeesten overdag en de kroegen en clubs in de nacht. De meeste clubs zijn te vinden in de Hoofdstad van Salou Carle Buigas. Reisorganisaties organiseren regelmatig een kroegentocht. De diversiteit van clubs in Salou is erg groot. Je kunt lekker apres skiën in de skihut, maar ook naar de nieuwste house muziek in de grotere clubs.

 

Bron: http://www.goblanes.nl/

Bron: http://www.goblanes.nl/

Blanes

Een andere populaire feestbestemming voor jongeren uit Nederland is Blanes. Elke dag van de week kan je in Blanes feesten en tot in de laatste uurtjes doorgaan. De strip van Blanes heeft meerdere clubs en kroegen waar je je kan vermaken tot laat in de ochtend. De place to be in Blanes is discotheek Arena, hier kunnen 1500 mensen in waar je kan genieten van de beste muziek onder het genot van een lekkere cocktail. De club telt twee zalen en elke avond komen er andere bekende Dj’s. Een andere grote club in Blanes is de Sala Vega, hier kan rond de 1100 man in. Deze club richt zich vooral op de Nederlandse jongeren en organiseren dan ook vaak feestjes.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title