Uncategorized

Wat zijn de top 10 plaatsen in Spanje voor jongeren?

Wat zijn de top 10 plaatsen in Spanje voor jongeren? 4.78/5 (95.59%) 136 votes

Je bent jong en wilt op vakantie maar waar moet je heen? Spanje is dan altijd wel een goede keuze, goed weer en betaalbaar. Het is ook makkelijk te doen met het vliegtuig of eventueel met de bus of auto. Je weet al dat je naar Spanje gaat, nu is volgende stap naar  welke plaats? Om het jou makkelijk te maken sommen we de top 10 plaatsen op om naar toe te gaan in Spanje.

Op nummertje 10 San Antonio, een mooi dorpje gelegen op het eiland Ibiza

Nummer 9 is El Arenal, gelegen in het Duitse gedeelte van Mallorca.

Nummer 8 Blanes, gelegen in de regio Catalonië en in de buurt van Lloret de Mar wat ook tot Catalonië behoort.

Nummer 7 Santa Susanna, badplaats gelegen in de buurt van Malgrat. Veel loungebars en cafés, ideale plaats als je van kroegentochten houdt.

Nummer 6 Magaluf, plaats gelegen in Mallorca. Rustigere plek in het drukke Mallorca waardoor je ook even tot rust kunt komen. Megaluf heeft ook een waterpretpark.

Nummer 5 Calella, een mooie plaats waar je zowel watersporten kunt doen als lekker aan het strand kunt liggen als ook een aardig uitgaansleven.

Nummer 4 Malgrat de Mar, een plaatsje net langs Llorer de Mar. Het mooie aan deze plaats is dat het niet zo duur is en ook mooie stranden en goed weer heeft. Leuke boulevard om op te wandelen en je kan ook de trein pakken naar Barcelona.

Nummer 3 Llorer de Mar, een badplaats in Catalonië niet zo ver van Barcelona. Lloret de mar is een mooie plaats voor zijn mooie natuur maar ook zeer bekend voor het goede uitgaansleven.

Nummer 2 Playa de Palma, een plaatsje in Mallorca met mooie witte stranden en turkoois blauw water. Playa de Palma is een mooie plaats om met je partner naar toe te gaan. Naast het romantische karakter van deze plaats kan je ook gewoon goed uitgaan.

En dan de uiteindelijke nummer 1 is, Salou. Het mooie aan Salou is dat je er alles kan terugvinden wat je wilt als jongere; uitgaan tot in de vroege uurtjes, chillen op een van de vele stranden, watersport of de oude Spaanse sfeer beleven in het oude gedeelte van Salou.

 

.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title