Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De beste plekken in Spanje om uit te gaan

Rate this post

Mensen zoeken wel eens op huis kopen javea om zo een perfecte woning te vinden in t prachtige Spanje. Ik heb een lijst gemaakt met de top 3 plekken om uit te gaan in Spanje om er zo rekening mee te houden waar jij het beste huis kan kopen.

Lloret de mar

In het zonnige Costa Brava heb je de stad Lloret de mar. Deze stad staat bekend om zijn wilde nachtleven. Veel jongeren reizen hierheen in de zomer voor de zon, zand, zee en natuurlijk het uitgaansleven. De beste periode om naar Lloret de mar te gaan is in de zomermaanden: juni, juli en augustus omdat hier dan de meeste zon schijnt.  Naast het rustige strandleven, bruist de stad voornamelijk in de avond. Een van de grootste clubs van Lloret is Tropics waar onder andere  lil kleine en boef regelmatig optreden. Vaak is het hier wel snel uitverkocht dus als je hier een keer heen wilt moet je wel op tijd een kaartje kopen. Naast Tropics heb je ook St. Trop. Deze club trekt een wat internationaler publiek omdat er ook veel internationale muziek wordt gedraaid. Dj’s zoals Dj la fuente zet hier regelmatig de boel op z’n kop. Voor een complete Nederlandse sfeer ga je naar Bumpers. Hier vliegen de Nederlandse nummers je om de oren en drinken ze met z’n allen een  Heineken.

El Arenal – Mallorca

Een van de bekendste plekken om uit te gaan in Europa is Mallorca en dan voor de Nederlanders: El Arenal. Naast het wilde nachtleven kan je hier ook genieten van de mooie lange stranden en prachtig weer waar je heerlijk tot rust kan komen. Een aanrader is Cala Pi waar je turkoois water en spierwit strand hebt.

El Arenal staat bekend om zijn  Nederlandse tint. Als je hier in de zomermaanden rond loopt heb je soms t idee dat je in Nederland bent, zo veel Nederlanders zijn er aanwezig. Een van de beste en grootste clubs in El Arenal om uit gaan is Shooters. In Shooters is het vaak gezellig druk en word er tot diep in de nacht gefeest. 1 van de artiesten dat hier wel eens een surprise optreden doet is Afrojack!

Ook heb je in Mallorca Mega park waar vooral veel Duitsers te vinden zijn. Ook zeker een aanrader om hier 1 avond een bezoekje te brengen omdat ze hier zeker van gezelligheid houden!

Blanes  

Blanes wordt door veel jongeren gekozen als vakantiebestemming in de zomermaanden.  Het uitgaansleven is zeker een aanrader maar ook het strand is super relaxed omdat het rustig is maar vooral ook heel mooi. De leukste club van Blanes is de Arena waar artiesten als Boef, Broederliefde en Ronnie Flex hebben opgetreden. Naast de Arena heb je ook Holland Beach house, hier kan je genieten van alle Nederlandse hits onder het genot van jouw favoriete cocktail!