Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Last minute vakantie naar Spanje

Rate this post

Een vakantie naar Spanje heeft voor iedereen wel iets te bieden. Zo kun je dagen lang heerlijk vertoeven aan de Spaanse Costa waarbij je er bijvoorbeeld een dag tussenuit gaat voor een actieve excursie, of je doet een van de vele eilanden aan en geniet ’s avonds op een terras van de heerlijkste tapas onder het genot van een glas Sangria. In Spanje is alles mogelijk en dat hoeft zeker niet veel te kosten. De perfecte Spanje vakantie is voor iedereen prima last minute te boeken en daarbij kun je het natuurlijk zo gek maken als je dat zelf wilt.

De Spaanse kust

Aan de Spaanse Costa’s is veel diversiteit te vinden, zo kun je bijvoorbeeld  kiezen om te verblijven in een gebied met veel uitgaansgelegenheden maar kun je ook kiezen voor een plek waar je je binnen no time in een oase van rust bevindt. Aan de Spaanse kust kun je heerlijk verdwalen in een van de pittoreske dorpjes die je gemakkelijk afwisselt met een bezoek aan een van de vele levendige boulevards.

Zonsopkomst Costa del Sol
Zonsopkomst Costa del Sol

De Costa Brava, Costa Blanca en de Costa del Sol zijn de meest bekende kustgebieden van Spanje. De Costa Brava is de meest noordelijke kuststreek van Spanje die loopt van Portbou tot aan Blanes. De Costa Blanca staat met name bekend vanwege de lange zandstranden afgewisseld door steile kusten en rotsen. De Costa Blanca heeft als hoofdstad het bekende Alicante en loopt van Denia tot Pilar de la Horadada. De Costa del Sol is een kenmerkend gebied vanwege de vele aanwezige gebergten in het binnenland en heeft Malaga als hoofdstad.

De Spaanse eilanden

Ga je op vakantie naar Spanje dan is het ook zeker een idee om een van de vele Spaanse eilanden aan te doen. Zo kun je o.a. naar Mallorca, Ibiza of de Canarische Eilanden bestaande uit totaal 13 eilanden waaronder Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife. Een verblijf op een van deze eilanden beloofd gegarandeerd een heerlijke vakantie. De sfeer en het klimaat zijn hier echt fantastisch en ook de lokale bevolking staat bekend als zeer vriendelijk.

Lanzarote
Lanzarote

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je graag nog wat extra informatie over een last minute vakantie naar Spanje dan kun je meer lezen over de verschillende bestemmingen op onze site. Ben je er al uit waar je naartoe wilt profiteer dan van een van de vele last minute aanbiedingen naar Spanje en reis binnenkort al voordelig af naar een van de meest mooie bestemmingen binnen Europa!