Hotspots

Top vijf Spaanse eilanden!

Top vijf Spaanse eilanden! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Hieronder vind je een overzicht van de vijf mooiste Spaanse eilanden die Spanje tot haar beschikking heeft, sommige zal je waarschijnlijk al herkennen maar sommige ook zeker niet. Deze Spaanse kleine paradijzen zullen gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Hieronder vind je de top vijf in willekeurige volgorde!

1. La Gomera

Als je van bergbeklimmen houdt en rust op prijs stelt, dan ben je op dit eiland aan het juiste adres. Dit eiland heeft alle eigenschappen in  zich om jouw vakantie onvergetelijk te maken. La Gomera is het kleinste eiland van de Canarische Eilanden, het eiland bestaat voornamelijk uit rotsen, kliffen en bergen waar wandelpanden door heen lopen. Als je tot rust wilt komen is dit eiland perfect geschikt voor jou, je kunt hier urenlang rond wandelen zonder iets of iemand tegen te komen, heerlijk toch!?

gomera

2. Formentera

Formentera is een eiland vlak in de buurt van Ibiza en maakt ook deel uit van de Balearen dus. Dit is het klein bewoonde eiland van de gehele Balearen, dit eiland is dan ook alleen maar bereikbaar per boot.  In de zomer kan het hier best druk zijn en zullen er veel toeristen aanwezig zijn, dit zorgt er wel voor dat er een heel erg gezellige sfeer hangt op de stranden. Je kunt op Formentera ook heerlijk tot rust komen, lekker een boekje lezen of languit liggen op je strandbedje terwijl je geniet van de zon. Bezoek ook eens La Mola, een vuurtoren waar je een prachtig uitzicht hebt over de klif van Formentera.

Formentera

3. Ibiza

Ibiza kan natuurlijk niet gemist worden binnen deze top 5, Ibiza is misschien wel het meest populaire en bekende eiland dat Spanje tot haar beschikking heeft. Ibiza is het ideale eiland waar je een goede combinatie kunt vinden tussen culture bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Ibiza staat vooral bekend om haar woeste uitgaansleven, men moet ook niet vergeten dat er ook genoeg fraaie bezienswaardigheden aanwezig zijn op dit ‘hippie’ eiland. Een ding is zeker je hoeft je geen moment te vervelen of dit zeer bruisende en levendige eiland IBIZA!
APCCDT

4. Tenerife

Het eiland Tenerife staat voornamelijk bekend om haar diversiteit, goud/witte stranden met een prachtig felblauwe zee komen je tegemoet. Niet alleen in de zomer is dit eiland zeer populair bij veel Internationale toeristen ook het Carnaval op Tenerife is een zeer populair evenement. Er wordt hier dagenlang gefeest en optochten gehouden in de straten van Tenerife. De warme zonnige dagen worden gevuld met prachtige kostuums, versieringen en muziek. Dus Tenerife is meerdere malen per jaar zeer aantrekkelijk voor mensen die op reis willen gaan.

tenerife

5. Fuerteventura

Fuerteventura is een eiland waar een stevige Spaanse wind waait gedurende het hele jaar, dit is dan ook precies de reden waarom dit eiland zo populair is onder (kite)surfers. Dit eiland is dus ideaal als je met je surfvrienden op vakantie wilt gaan, lekker op het strand en ook nog eens de mogelijkheid hebben om je sport te kunnen beoefenen en gesteund worden door uitstekende omstandigheden. Op Fuerteventura kun je ook heel goed duiken en paardrijden en er zijn daarnaast genoeg bezienswaardigheden aanwezig die jou vakantie tot een succes kunnen maken. Kortom dit eiland heeft voor iedereen wel iets te bieden, Fuerteventura staat namelijk bekend om haar diversiteit.

Fuerteventura

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Menu Title